Щастя мить... укр

Я довго йшов дорогою додому,
І ось,нарешті,рідна сторона,
Батьківська хата,де забуду втому,
Згадаю ніжні матері слова...

Неначе вчора я іі покинув,
А промайнуло майже все життя,
Час прожитий так швидко сплинув,
Пішов кудись у небуття...

І ось стою я на порозі
І серце спогадом щемить...
Так довго був я у дорозі,
А щастя тут чекала мить...


04.02.2019.


Рецензии