до нас прийшла твоя зима

до нас прийшла твоя зима,-
твоя тепер - ти ж знаеш,
лишилася надалі я одна,
ти ж свічкою згасаєш..
До нас прийшли морози ті,
які вбивають люттю серце,
і важко дихати у заметіль,
відлунням щастя обізветься..
До нас підходить той твій день,
який тепер усе рішає,
затихла гучність у пісень,
й самотність серце крає..

r810220


Рецензии