Полковникдин гъетер къемедадай

Нефсикъаран, я Машгьурбег,
Лайих туш ваз а т1вар-эркек.
Амукьна вун аюх хьиз тек,
Аламачиз партал, я пек.

Иштягьар тир ви лап зурба,
Ханвал к1ани, течиз буба.
Хъуьрезва вал Куьре, Къуба,
Гила кьванни ая туба.
 
Кьаз тахьайла цавай гъетар,
Чи вилик на янай мет1ер.
Чир хьанач ваз якъут-гегьвер,
Чилел алай цуьквер-гъетер.


Рецензии