тишею

Більше в долонях я тебе не тримаю,
Ангелом сизим взлітаєш до раю,
більше не можу тебе я просити,-
в снах тепер будеш мене лиш учити
як розуміти все й переживати,
як прості будні творити на свята,
як серед чорного, темного, сірого
знов віднайти світлі кольори білого.

//Буду тебе в своїх снах зігрівати..
Слухати тихо, в тобі знов згорати..
Тишею тільки щоб схід зустрічати..
Більше разом поруч нам не бувати..//

81027080r


Рецензии