Бiльше нiчого говорити

Більше нічого говорити,
Все повільніше стук сердець,
Все розмитіші краєвиди,
Де у башті сховався Єйтс.
 
Все слабкіше звучання слова
Із незнаних в степу пісень,
Що скінчаться іще до того,
Як почнеться наступний день.

Марнувати останні сили
Не потрібно. Вночі зі сну.
Торувати життєві схили,
Замовляти в кредит весну.

На несправджене воду лити,
Підіймати на плечі хрест.
Більше нічого говорити,
Коли лід на озерах скрес.


Рецензии