А на вика наплювала б шваль

Дэ эволюціі ход

А люді хотят храмов!
Как будто ліш там Бог.
І вот уж Москва уся
В паркі пускае ш попов.

Вот кака пропаганда:
Э! Ты! Куда бес крестов?!
Відіш – скоко толпяцца
К батюшке бітюгов?

Ну, бы j во уф ХохЛяньДіі:
Діjімо но ж добро!
Так шо всі выкы2ся,
Хто, гых, спроть порохнов.

Шо гэто во в Донбасе!?
Да ж там Росія ужо!
Окупацыя! Нацыя,
Встань но в ружжо!

А там Мадуру вуж за грудкы:
Да мы счас Гуj Аj До ж!..
Ну, дожывае тьма уся.
От вона і но в воj.

Нафік нам демократія.
Дэ якыj шэ народ?
Гэто ж оно карасікы.
А мы ш а во с плотвоj.

Вот мы чічас Рэрыха!..
І – а на вам падлов!
Всякая гадка воняліща
Мае ж, ты ж бач, міліон.


Рецензии