***

Якщо ти раптом чи зненацька
Вiдчув огидне одинацтво,
Якщо удвох ти відчуваєш,
Що рiдної душi не маєш,
Якщо у чистому вiконцi
Тебе не бавить навiть солнце,
Ти вiдпусти того, хто поруч...
Не потребує серце зору...


Рецензии