Все Тобi, Господи, видно

Боже, почуй нас, Боже,
Знову молюсь я і плачу,
Хто ж нам, крім Тебе, поможе? -
Люди глухі і незрячі.

Десь розгубилась чесність,
В серці живе марнославство,
Як побороти черствість?
Кожнеє слово - лукавство.

Кращих із нас повбивали,
Бачиш "Небесну сотню"?
Й цього було замало...
Ангели плачуть самотньо.

Злістю впивається влада,
Владі ще мало звірства!
А  християнству зрада -
Справжня зажерливість й свинство.

Ті, хто над нами царюють,
нас зневажають, як бидло.
Брат проти брата воює...
Все  Тобі, Господи, видно!

Легко вмирати в тумані,
Бо на однаковій мові
Кличе і маму, й кохану
Брат : свій по Духу і крові.


Рецензии
І страшно, і гірко до відчаю...
Саме час згадати, що від нас таки багато чого залежить!

Нила Волкова   08.02.2019 17:36     Заявить о нарушении
Дякую, Ніло! І що будемо робити?

Валентина Козачук   17.02.2019 22:13   Заявить о нарушении
На это произведение написано 8 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.