Не зважайте

Не зважайте проходьте повз мене
Не дивіться до мене в очі
Я сама й не гляну на себе
Бо в душі моїй чорні ночі.

Я залишила половину серця
Десь за обрієм, далеко
Як покличеш-воно озветься
Та торкнутись його не легко

Воно там де шумить місто
Воно там де сходить сонце
Воно там де зірок намисто
Де місяць світить в віконце

Я до нього всім тілом лину
Та буваю там лиш у снах
У ночну та тиху годину
Засинаю в його думках.


Рецензии