Ми- дв душ

Ми- дві душі блукали між тінями,
Шукаючи так довго хто зна що.
Ми часто йшли невірними шляхами,
Кружляючи по колу всеодно.

А зараз стоїмо по різні кінці мосту.
І бачимось як вперше ми с тобой.
Неначе віруючі зразу після посту,
Палаємо ми спільною жагой.

Чи буде міст любові нас тримати?
І наші імена чи будуть там?
Нажаль, не можемо напевно цього знати...
Та хай щастить закоханим серцям!


Рецензии