Дв з рки

Серед зірок яскравих загубилась
Вони мене узяли у полон
Сама від щастя  нібито світилась
Аж поки не приснився віщий сон.

У ньому були зірками с тобою
На різних краях всесвіту, одні
Палали ми однісенькой жагою
З'єднати у один наші світи.

Але той шлях великий між зірками
Душі не перетнути ні за що
Вогонь наш сильний вилився сльозами
Вони ж кипіти будуть все одно!

Прокинулася в темряві суцільній
І не могла одразу зрозуміть
Моїй душі закоханий і вірній
Як це могло привидитись на мить?


Рецензии