День новий починаеться з Тебе

День новий починається з Тебе!
У вікно заглядає світанок,
Усміхається сонячно небо
І прозорий замріяний ранок.

Я також усміхаюсь до Тебе,
Бачу очі Твої волошкові,
В них – краса світанкового неба
І немеркнучий промінь любові.

Ти торкаєшся струн мого серця
І бринить в нім мелодія Неба,
Та, що з ангельським хором зіллється…
І вже більшого щастя не треба!

Я думками з Тобою, мій Друже!
І Тобі маю щиро сказати:
Хочу розумом, серцем я дуже
Твою волю святу відчувати.

У смиренні схилюсь на коліна,
А молитва буде нас єднати,
Щоб довірливо, наче дитина,
Ніжно серцем Тебе обійняти.

Я безмежно щаслива з Тобою!
І не тільки в цей сонячний ранок,
Бо Своєю святою любов’ю
Ти й вечірній наповниш серпанок.


Рецензии