Жiнки, яким за 50

Ви, знаєте,
Жінки, яким за 50
Теж, мають право на життя!
Вони – живі!
У них, свій шарм і  почуття
У них,  є  мрії…
І, це, далеко, не онуки…
Їм, поруч, хочеться того,
Хто,  каву  -  в ліжко…
Хто, візьме на руки…
Багато з них, лиш в 50
Збагнули, хто вони
І, що їм треба:
Робота та, що до душі
Любов, що вище неба…
Вони, смакують кожен день
П’ють, мов нектар,  своє життя
Вони – дорослі…
Бо, нарешті, доросли
І, знають, що Життя без меж!
 Зняли корони
Загасили маяки
Собою стали,  в решті  решт
А, ти, Суспільство на межі,
Їх, за людей, не визнаєш
Шкода…
03.02.2019


Рецензии