На схiд...

На схід, на схід!
Тримає думка напрямок - На схід!
Туди біжить її дорога.
На схід, на схід - душа летить.
За синьою рікою, за лісами.
Живе душі кохання.
Із сивої , із давнини приходить
Образ в сни.
Прадавньою легендою,
Пісень старовини.
Їх час і відстань розлучили.
Історія давно вже спить.
Та все ж душа туди летить.
На схід !
Тримає напрямок - на схід!


Рецензии