Королева осенi

Багряна осінь пісню заспівала,
Шумить акордами дощів
І тихий смуток в душу навіває,
Журавликів у вирій клин злетів.
Листочки вітерець по лісу гилить,-
Така яскрава ніжна хуртовина...
І  Осінь , як художник Левітан,
Торкає  пензликом дерева тут і там.
Розмалювала ниви, і гаї
І ліс  вдягла у шати вже свої.
Палахкотить незрівнянна краса ,
Жагучим полум'ям осінніх самоцвітів.
Зберу собі букет з найкращих квітів.
Вінок з калини в коси заплету.
І начебто  осіння Королева,
Уся в багрянці , по дорозі йду...


Рецензии