Докрая ще се учим

Докрая ще се учим на любов -
как да не изгаряме в пожара,
всяка страст е с малък апостроф -
речта прекъсната със звуци на китара.

Докрая ще се учим как да тлеем -
любов във дланите не се затваря.
Тя е жива, докато живеем -
с безбрежните ни чувства тя изгаря.

17. 10. 2012 г.
795 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии