Сливане

Божествените рамена
 над мен потрепват.
Ще политнеш.
От тебе досега не съм измамен -
удовлетворяваш страстите ми ненаситни.
Една пленителна целувка
 на чувствата кантатата взривява.
Тук няма място за преструвки
 нито сили, за да се съпротивлявам.

Като лиана ме обви
 и смъкнахме ненужното ни одеяло.
Сърцето ми отново обяви
 началото
 за сливане на нашите души
 в единно цяло.

16. 10. 2012 г.
790 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии