Поредна двойка

Не искам да разстройвам татко
 със своята поредна двойка.
Ще направя от тетрадката
 аз за куклите си кройки.

После ще ушия рокли -
пред децата да се хваля.
Мога и да я намокря -
бързичко ще го направя.

А то за някаква си цифра
 пак ще ми устрои драма.
И компютъра ще скрие...
Зная го какъв е гламав.

14. 10. 2012 г.
787 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии