***

Чи день, чи нічь.
Чи може немічь.
Прийде зненацька, - в нікуди.
Це призведе всіх до біди...
Шалений, добрий чи святий,
Нам-би, дійти, лиш до мети.
Нам багатій не дасть руки..
Кохання, нам лиш до снаги.
Але не досягнути нам мети.
Життя, це бій.. Бій із свою тінню.
Але незмінно прийде ніч,
І день до нас прийде.
Чи день, чи нічь.
Нам незбагненно.
Лишень дійти би, до мети...
Лише б не втратити душі.
І спрагле серце втамувати.
Ти Кохай...
Священна мука...
01.02.2019


Рецензии