Життя де..

Життя іде вперед. Спішить.
А смерть чатує на порозі.
І варто оступитися лиш раз,-
Прощення і помилування
                вже не буде.
А ми усі,весь час спішим.
Не розумієм, ми блаженні,
Що шлях життя такий короткий.
А Смерть прийде,-
То вже Навік...
01.02.2019.


Рецензии