Як мое серце промовля

З учора сонце завітало,
Зігріло душу як змогло.
Потому знов його не стало...
Як і раніше не було.

Усмішка стерлася у смуток
І радість в біль переросла.
У найтаємніший закуток...
Мрію таємну повела.

Зігріта мріями від болю,
У стані хмелю,віддаля.
Я розмовлятиму з тобою...
Як моє серце промовля.
 (Понкратова.О.В.)


Рецензии