погода i вино

сонце вміщує бокал -
літнє сяйво,
захотілось в  край чужий -
в недосяжне,
берег моря, сивим світ,
зимно дуже,
крапа дощ,
і невтямки,
де ж той південь,
замахнемось, ось межа,
переллємо,
забуваємо себе,
обіймемось,
щедро лиється добро,
й сито сіє,
виокремлює
зерно
від полови


01:43 час Пізи
03.02.20.19


Рецензии