Прима

Зірки заховались у хмарах і дивляться як ми куримо "Приму".
Туманом окутане поле від нашого з тобою диму.

І хоч і не скоро ранок,
І хоч зараз двоє злі ми,
Та все ж настане світанок,
І все буде як завжди.

Настане інший день, другий.
І зміниться місто й люди.
І будемо ми далеко,
Окремо, і хай воно так і буде.

Ти кинеш курити "Приму",
Я кину, але не зовсім.
Сьогодні з тобою буду -
А завтра настане осінь.


Рецензии