Изтървана любов

ИЗТЪРВАНА ЛЮБОВ
Автор: Р. Русев

Искам в края на пътя
да ти подам ръка,
да се изгубя в очите ти
и там да остана.
С жена като теб
ще е път само за обич,
всеки миг е любов
в нощи за двама.
Нощ за любов,
нощ като рана,
пареща, търсена,
неутолима,
все недовършена,
недоизпитана,
дълго чакана
и недостигана,
отдавна
изтървана любов.


Рецензии