Коледа

КОЛЕДА
Автор: Р. Русев               

Светът днес празнува,
на всички е весело,
червеното от звънките чаши
отпиваме.
Празнуваме
и светлата Коледа
носи радост и щастие,
за бъдните дни.
Наздраве, наздраве
и нека сме радостни
да пием за весели дни,
за новото бъдеще,
за светлото наше –
Христос се роди.



КОЛЕДА
Превод:  ЛИЛИЯ  ОХОТНИЦКАЯ

Мир сегодня празднует.
всем весело,
красное вино из звонкой чаши
пьём.
Коляду светлую
празднуем,
радость и счастье
несёт она.
На здоровье, на здоровье"
И так мы радостны -
пьём за весёлые дни,
за новое будущее.
за светлое наше -
родился Христос.


Рецензии