Не дiвчiна а kazka

Хочу тобі я сповідатися в любові
і я вважаю що ти не дівчіна а скарб
в смарагдові поринув очі я казкові
і розчинився в вирі різнобарв'я фарб...
Хочу тобі свою я щирість намалювати
але на жаль я не художник - а поет
і не можливо у серці дозволу спитати
тому що в пам'яті засів твій сілуєт...
Хочу тобі з посмішки щастя я зліпити
щоб зліпок почуттів було наше життя
удачу за хвіст ми зможемо схопити
відтоді ми відчуємо наших душ злиття...


Рецензии