Вартаж життя

Чарівним окликом, лунає... бездоганна та мимовільна
Пісня, немов зачіпає серце за останки волі
Торкається до кожного... я наче стаю божевільна
Вона стає гімном, якщо ти у її полоні....

Неначе мантрами, вартує над  скаліченими плечима
Пильнує за кожним невірним життєвим кроком...
Одна похибка ... і вона як колискова пісня
Залишається назавжди у понівечених долонях

Наздвичайна мелодія скоряє за собою землі,
Пробуджує загинуте і скеровує шлях до чогось святого
Її подих приречений хитатися без хатини
Тільки вона здатна вести кожного до своєї долі...


Рецензии