Бийтълс

50 години от първия Ви сингъл
 и излизане на музикален ринг
 във костюми едноредни,
за да умрете там непобедени.
С тези акорди започна масовата ни култура
 и с Вашите хитове култови-
Сантрек на новата епоха,
която като охлюви разрохквахте.

05. 10. 2012 г.
763 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии