Мiй незрiвнянний, тiльки ти...

Останні промені, останні,
рожевим золотом хмарки.
У сірих сутінках зітхання,
та сподівання на кохання.
Мій незрівнянний, тільки ти...

Співає нічка колискову,
бажає коси розплести.
Твій дотик, ніби випадковий,
і ніжність слова загадкова.
Мій незрівнянний, тільки ти...

Ніч промайнула, мов година
і приховала всі сліди.
Проміння сонця крізь гардини,
в обіймах прожиті хвилини.
Мій незрівнянний, тільки ти...

Блакиттю неба день вітає,
кохання квітнуть пелюстки.
Воно нам душі зігріває,
відлунням у зеленім гаї:
"Мій незрівнянний, тільки ти"...


Рецензии
http://stihi.ru/2020/02/28/3381

С уважением
просто А.К.

Андрей Королёв 7   08.07.2020 16:23     Заявить о нарушении
На это произведение написано 7 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.