так за кордоном солодко

Я поїду закордон
Не шукай і не пиши
Сигаретний дим ментол
І підбори не лиши

Я святкую кожний день
Подорожі розкоші
Радість в дім заходить мій
Я в своїй дорослості

Цвіркунці гудуть у нас
Сита та в комфорті
І в літак у перший клас
Багатію в просторі


Рецензии