Доброго вечора, добро ноч

Доброго вечора,доброї ночі.
Подивитись я хочу в Твої,любий очі.
Побачить в них хочу жевринки  кохання,
Почути я хочу в коханні зізнання.

Доброго вечора,доброї ночі.
Бачу я часто сни ті  пророчі.
Бачу у  снах я щасливую долю,
Й про це у Всевишнього завжди  я молю.

Доброго вечора,доброї ночі,
Бачить в житті лиш тебе ,любий,хочу.
Щоб наші стежини в єдину зійшлись.
Міцно назавжди в єдину сплелись.

Доброго вечора, доброї ночі.
Про кохання готова воркувать і торочить,
Щастю радіти,дякувать Богу
Й забути назавжди про біль і тривогу.

01.02.2019 р.


Рецензии