Тобi на голову плюють

Тобі на голову плюють

Ти звик радіти коли тісно,
Коли на голову плюють,
Ти звик терпіти коли в змові
Весь світ готовий обійти,
Але ніколи не кричати,
Що все набридло на землі.
Ти не воюєш із бідою,
Ненависть завжди стереже
У бік ударити, кольнути,
Ти вік мовчатимеш в сльозах,
Але не вдариш тих потвор,
Що в спину, в серце наплюють.
Так стій оголений у зраді,
Забуту славу стережи,
Де тільки різати готові,
Щоб врятувати дивний світ,
Навколо пастки не пройти,
І ти залишишся зі мною,
Осміяну віру стерегти.


Рецензии