Коли крила ростуть...

Коли крила ростуть, то дозволь їм рости,
Хай душа підіймається в сяйні висоти.
Неможливо без болю сягнути вершин,
Без страждань не збагнути всю цінність свободи.

Не шукай шлях легкий — там свободи нема,
Не шукай щастя десь за новим горизонтом.
Ти сьогодні вирішуєш завтрішнє сам,
Ти майбутнє своє обираєш сьогодні.

Вмій сміливо крізь різне в житті цім пройти,
Вмій у кожному дні віднаходити диво.
Коли крила ростуть — підіймайся, лети,
Бо, можливо, твоя це єдина можливість.
©Лілія Булла


Рецензии
Дуже гарно, але чому вірш названий "полегшення"?

Оленка Назаренко   01.02.2019 22:44     Заявить о нарушении