Праз рэдкi снег лiловы аметыст...

***
Праз рэдкі снег ліловы аметыст
Бяроз высокіх на акрайку гаю
Ліе святло празрыстае, як ліст,
Асенні ліст бярозавага раю.

А ізумруд ялінак маладых
Блішчыць і ззяе радасцю бясконцай,
Нібы радкі паэм маіх зямных,
Што белым снегам ліпнуць да аконца.

01. 02. 2019 г.


Рецензии