9 февраль чагаазы

Јастыргаанду чагааны
Тогыс февраль байрамдаар,
Ја;ы јылды; јыргалы
Такып кемди с;;ндирер?

Бюджет берген акчаны
Јамылуулар тыкыылар,
Байрам јокты; байрамы
Јоктууларды аабыдар.

Кочкор айды; чагаазы
Кыдат јерин к;ст;;зин,
Тенектерди; байрамы
Кан-Алтайда; ыразын!


Рецензии