Нiч

Коли зійде промінь останній,
Ти зійдеш з розуму в обійми,
Що гріють душу й так бажанні,
І збережуть тебе надійно.

Зірки залишаться на небі,
Щоб споглядати наші мрії,
Мій образ буде вартувати,
Усмішку, що дала надію.

Яскраве сонце на світанку,
Освітить риси твого тіла,
Залишить спогадів останки,
Та ніч, що поглинала світлом.


Рецензии