Чи можна

Чи можна утекти від Долі,
полинуть вітром в Дикім полі?
І бігти/їхать світ за ;чі
у світлий день, у темінь ночі.

Чи можна утекти від Долі
до щастя, радості і волі?
Але чи варто все ж тікати,
чи може разом крокувати!

Чи можна утекти від Долі,
узять нові життєві ролі?
В якім театрі й кого грати,
щоби себе не розміняти?

23.01.2019. м.Київ


Рецензии