Икмэк кадере

Мангай тире тугеп табыла
 Икмэкнен хэрбер бортеге.
Икмэккэ булган ихтирам
Ботен жирдэ торле-торле.
Шэхэрлэрдэ бик кадерсез,
Телэсэ кая ташлыйлар
 Чуплектэ дэ, подьезда да
Остенэ басып атлыйлар.
Ипикэйнен кадере бетте
 Нигэ шулай итэргэ!?
Бортеге дэ тормыйбыз бит
 Инде нэрсэ котэргэ.


Рецензии