Ана мэхэббэте

Кояш жылы нурын сибэ
 Конне жылытыр очен.
Ата- ана яши жирдэ
Тудырган баласы очен.
Ана бирэ назын баласына
 Кукрэк сотен имезеп.
Бар тапканы баласына
Яшэмэсен дип интегеп.
Кич утырып бэйлэу бэйли,
 Куз нурларын бетереп.
Кул -аягы ошемэсен
Балаларымнын диеп.
Тук булсыннар дия - дия
 Икмэк сала аналар.
Тик кадерлэрен белмилэр,
Энилэрнен балалар.


Рецензии