Це наша краiна!

ЦЕ НАША КРАЇНА!

А, взагалі, хто небудь, розуміє,
Що твориться у нас, на Україні?
Ви стверджуєте – ми одна спільнота!
Чому ж, при владі, „царствує” сволота?

Чому ж ми совість, продаєм за три копійки,
А в бур*янах вся мамина могилка...
І Українське, ми чому не захищаем?
Своїм мовчанням тільки гнидам потакаєм!

І все чекаємо – ось прийде „добрий дядя”
І постинає голови всім гадам!
А ми, посидимо, в сторінці, поміркуєм...
І, як завжди, залишимося з (Х)буєм.

Не заю, як звучить, по-українськи,
Чи член, чи фаллос, чи звичайна піська...
Алеж, вона тільки тоді потрібна,
Коли життя паскудне – остогидло.

Була держава, Є. Вона і буде!
Нарешті, Ви проснітесь, добрі люди!
Ви ж знаєте, потрібно що робити?
Негідників – всіх на кіл посадити!

Дітей навчаєте, щоб шкоди не робили...
А влада каже:- ми усі – дебіли!!!
Не треба доказів! Козацького ми роду!
Позбавитись, настав час, цього зброду!!!


Рецензии