Дитсадочок

Петрик дуже неохоче
зранку йде у дитсадочок,
вередує та з сльозами
кожен ранок просить маму:
"М-а-а-амочко, я так не хочу
знову йти у дитсадочок!"
          Але мама не зважає,
          на роботу поспішає.
          Вдома ні з ким залишатись,
          треба в дитсадок збиратись.
В дитсадку цікаво дуже.
Петрик там з Сергійком дружить,
букви там вони вивчають,
на подвір'ї разом грають.
          Треба ще помалювати,
          пообідати, поспати.
          Так багато різних справ!
          Ось і вечір вже настав.
          Петрик маму зустрічає,
          підбігає, обіймає
          та на вушко їй шепоче:
          "Я додому йти не хочу".

       Малюнок Юлії Петренко.


Рецензии