Ах. если б я имел собачку-2000 на украинском

О, якби мАла я надійку!...
Можливо б, ніжки їй
я причепила,
І наполегливо
її б ростила -
мов ненька.

Лавини ласки огортанням
Надійка б зміцнювалась
поступово,
Сповна бажаннями
і ось готове -
Діяння.

Втім
Надію
Треба ще вхопить,
І вже не пропустить
Подію,
Та
не залишати мрії ті
І прагнути відкрить...
...Чи смію?

Надія - сумнівів розв'язка,
Упевнено веди нас далі,
І
Накажи
На всі бокИ медалі
Підказкой.

Нарешті й доля посміхнеться,
Та кожну мить оберігА,
- Ya!!!)))
Думками слушними враз
НадихА,
- Ya!!!)))
ЗнайдЕться.

Щоб
ми відчували, що кортить,
виплескуючи вмить
сумління.
Та
зновУ навчалися ходить,
поклавши на ваги
уміння.

Нехай осяє ж нас надія,
І подарує перемогу,
Та галерею задовілля,
І над усе - підтримку Бога.


Рецензии