Преди студа

Не чуваш ли, че Любовта звъни?
Изплашена от ледения вятър...
Стани, при себе си я покани.
Приеми я като психиатър.

Разкрий сърцето и душата си
 пред владетелката ни на чувствата.
Не се страхувай от катарзиса,
предложен с влагата на устните!

19. 09. 2012 г.
716 Б. Алекс.
Петър Пенчев


Рецензии