Какво от туй

Какво от туй, че влюбен съм във теб?
Няма хората да станат по - богати.
Не ще се вдигне средният им интелект,
нито минималната заплата.

Какво от туй, че влюбена си в мен?
Земята още се върти покрай оста си.
Антарктида още си е заледен.
Религиите пак са в разногласие.

Какво от туй, че влюбени сме двама?
Че със години търсили сме щастие?
Не ни измерват общата кардиограма.
Хората ни гледат безпристрастно.

Важно е, че двама се обичаме!
И се къпем в песните на птиците...

18. 09. 2012 г.
715 Б. Алекс.
пЕТР пЕНЧЕВ


Рецензии