ранок дощу

зібгавши понурі шпінелі в ночі кадку,
йде ранок вузькими вулицями без сонця,
місто без неба,
дощ без краю,
зоря без осліплення півднем,
безрадісно прикриваючись парасолями від  мешканців землі своєї

09:27 за рим.ч.
31.01.2919


Рецензии