Не така, як колись

Змінилась я.
До мене придивись!
Але добра шукать не припиняла
І передчасно списів не ламала.
Я не така сьогодні,як колись.

В собі відчула мудрість поколінь,
Що так незчутно оселилась в серці.
Непевне відчуття,що можу вмерти
На півшляху,
Прошу,мене покинь!

Сторонній погляд змін моїх не бачить:
Привітна,толерантна,як завжди.
Але біда мене навчила вибирати-
Куди звертати,з ким в майбутнє йти.

Та не змінились вічні почуття:
Непримиренність до брехні та біль страждання,
Коли паплюжать* душу люди ті,
Кому б я серце  віддала без коливання!

                30.01.2019 г.

*паплюжать-порочить,хулить,позорить


Рецензии
"Нонеча не то что давеча. А давеча было как надысь, но намедни всё поменялося, и таперича стало всё не так, как давеча.!

Владимир Лысенко   12.01.2020 14:50     Заявить о нарушении