Про тяжку долю Укра ни

Споконвіку нас гнобили,
Потім голодом морили,
А коли прийшов Майдан,
Зібрав Яник чемодан!

І тепер, коли я зранку
Удіваю вишиванку,
Я молюся за нарід,
Щоб йому жилось як слід!

Українці є хороші -
Нам дає Європа гроші.
На ці гроші запануєм,
Моцне військо розбудуєм!

Ми свободою живемо
І завзято приберемо
З Української землі
Всі московські ковелі!


Рецензии