Не вперше

І це не вперше, і вже не страшно,
І перед сном запалити ніч.
Я романтична, і це занадто,
Я емоційна, і в цьому криз.
Так важко знати, що знов не вдалось,
"Занадто різні" - немов клеймо.
Наб'ю татушку собі на пам'ять,
Що час нестримний, душа - ніщо.
А ми - не вічні, хоча й бажані,
Гарячі, гарні і молоді.
Емоцій прірва зійде думками
Мені на голову, наче сніг.
А ми з тобою настільки схожі,
Що це лякає мене до біса.
Хоча ти віриш в одну з теорій,
Що почуття - то одвічна криза.
І це не вперше, і вже не страшно,
І перед сном запалити ніч.
Я все сказала, ти - мій вчорашній,
На пам'ять лишу одне: "Привіт".

15.01.2019


Рецензии