Ти

Очите ти са светофар,
откриващ път
 към не контролирано блаженство,
а устните излъчват чар
 от страстното ти съвършенство.
Ръцете ти - трансмисия
 на неизпитаните наслаждения,
а тялото ти обелиск е
 на тайното благоговение.
Гласът ти - силен наркотик,
лекуващ
 прединфарктните ми болки.
Сърцето ти е маховик,
танцуващо неспирно полка.
Цялата си концентрат
 на моите мечти и сънища,
за желанията -
кон крилат
 във полета му - огнедишаща.

03. 06. 2012 г.
679 Б. Алекс.
Петр Пенчев


Рецензии