Ведмедик

В іграшковім магазині
є ведмедик у вітрині.
Він сумує там давно,
виглядає у вікно.
          На ведмедика щоранку
          дивиться мала Світланка,
          довго там, за склом, стоїть,
          їй сподобався ведмідь.
Тато кличе, але донька
притиска до скла долоньки
і ведмедик через скло
відчуває їх тепло.
          Й ось ведмедик іграшковий
          на дівча чекає знову,
          та настала вже зима,
          а Світланки все нема.
Раптом - диво! Знову зранку
в магазин зайшла Світланка.
Тато гроші заплатив
і ведмедика купив.
          З ним Світланка розмовляє
          і до себе пригортає.
          Як хворіла розказала
          й як за другом сумувала.
Скільки щастя в оченятах!
Друзів вже не роз'єднати!
І уже не через скло
зігріває рук тепло.

         Фото з інтернету.


Рецензии